bekijk onze folder vol voordeel

Alle acties van jouw binnenhuisadviseur

Alle acties die wij deze maand voor jou hebben vind je hieronder op een rij. Wil je meer weten, lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan onder aan de pagina in voor de nieuwsbrief!

Actie: geldig tot 31-10-2018

Luxaflex® rolgordijnen 4e kado

Exclusief bij jouw binnenhuisadviseur! Koop deze maand rolgordijnen van Luxaflex® en krijg elk 4e product kado! Luxaflex® rolgordijnen zijn modieus en functioneel tegelijk. Naast de keuze uit verschillende stoffen en dessins zijn de rolgordijnen leverbaar met diverse innovatieve bedieningen én worden de rolgordijnen altijd voor jou op maat gemaakt zodat ze precies in jouw interieur passen. Kom snel alle nieuwe dessins bekijken bij jouw binnenhuisadviseur.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-10-2018

4e meter Parade tapijt kado

Tapijt in huis kent vele voordelen. Het voelt zacht en comfortabel aan, help de akoestiek in huis verbeteren en is veilig en zeer slijtvast. Ben je toe aan een nieuw tapijt in huis? Dan is dit de kans om het niet alleen mooi, maar ook nog extra voordelig te realiseren! Deze week bij [[winkelnaam]]: elke 4e meter Parade tapijt kado.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-10-2018

Luxaflex® vouwgordijnen 4e kado

Exclusief bij jouw binnenhuisadviseur! Koop deze maand vouwgordijnen van Luxaflex® en krijg elk 4e product kado! De collectie Luxaflex® vouwgordijnen bestaat uit een gebalanceerde selectie van mooie basis stoffen, rijke structuren en luxe dessins. Zo vind je voor elk interieur en elke smaak een passend vouwgordijn! Kom snel alle nieuwe dessins bekijken bij jouw binnenhuisadviseur.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 15-11-2018

Luxaflex PowerView Hub kit kado

Bij aanschaf van 3 Luxaflex ® producten met PowerView Motorisation, krijg je een Hub kit ter waarde van € 229,- van ons kado. De Hub kit bestaat uit de Hub, versterker en kabels. Hiermee bedien je op je gemak je nieuwe zonwering in huis.

bekijk de actie