Shutters, een functionele en tijdloze zonwering.

Shutters zijn binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen die je kunt kantelen, wegklappen en zelfs openen. Het is de raamdecoratie bij uitstek die zorgt voor veel privacy. Hiermee zijn shutters een bijzonder functionele, stijlvolle én ...
Lees meer

Alvast wat ideeën voor shutters

Sfeer en kwaliteit

Sfeer en kwaliteit

Shutters in huis brengen niet alleen sfeer, maar zijn ook van zeer hoogwaardige kwaliteit. Zo ben je zeker van een product waar je voor lange tijd plezier van hebt. Shutters hebben daarnaast een veelzijdigheid aan opties, zorgen voor isolatie in huis, zijn zonwerend en geven je ruimte meer privacy. Benieuwd? Wij hebben de kennis in huis om te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw ideale raamdecoratie.

Verschillende soorten

Verschillende soorten

Shutters zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. Zo is er altijd een shutter die past bij jouw interieur. Ga bijvoorbeeld voor hout of PVC. Zo is PVC perfect voor de badkamer, omdat het geschikt is voor ruimtes met veel vocht. Daarnaast is er een ruim aanbod met verschillende houtsoorten. Elk met zijn eigen karakter, functionaliteiten en uitstraling.

Altijd maatwerk

Altijd maatwerk

Met shutters kies je altijd voor maatwerk. Zo zijn shutters zelfs geschikt voor een draaikiepraam, dakraam, lichtkoepel, schuifpui of zelfs een rond raam. Staat jouw raamtype hier niet tussen? Kom langs bij ons in de winkel en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Klik om de afbeelding te vergroten

De mooiste collectie shutters in jouw regio vind je bij Jouw Binnenhuisadviseur.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Jouw Binnenhuisadviseur jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.