Binnenkijken bij een hotel chic huis

In maart 2020 startte de Familie  van hun grote gezinswoning. Met nog zes kinderen die thuis wonen, was de wens een sfeervolle woning met veel slaapkamers en een woonkeuken. We hebben de bewoners mogen ontzorgen en begeleiden bij het opbouwen van een geheel nieuw interieur. Er zijn een aantal items meegekomen vanuit de vorige woning, maar de rest is geheel op maat en in hotel chique stijl ingericht. Bekijk de video en ontdek het eindresultaat! 

 

“Door het advies en de hulp van een binnenhuisadviseur was het hele proces een stuk relaxer. Ik zou niet weten hoe ik anders moest beginnen.” vertelt de moeder van het gezin. “Eén kamer inrichten is nog wel te overzien. Maar dit was zo veel! Ook moesten we dingen uitzoeken toen er nog niets stond. De 3D-tekening was daarom erg fijn. Ze hebben ons echt goed begeleid.” Lachend vult ze aan: “De adviseur was er zo intensief mee bezig geweest, dat hij aan het eind vertelde dat het inmiddels bijna als zijn eigen huis voelde!”

 

_LDJ3418.jpg

 

De woonkeuken en de zitkamer zijn van elkaargescheiden door een schuifdeur. Waardoor je tweeaparte ruimtes hebt waarin je jezelf kunt terugtrekken. Om eenheid te behouden zie je in beide ruimtes dezelfde elementen. Toch hebben beide kamers een eigen sfeer.In de zitkamer is gekozen voor behang, meer kleur eneen andere vloer. Ook een verschil: in de zitkamer hangen inbetween gordijnen. Hierdoor blijft het licht in de ruimte, behoud je het uitzicht en creëer je tegelijkertijd een stukje geborgenheid.

 

_LDJ3451.jpg

 

De hotel chique stijl zie je terug in de glimmende stoffen, de luxe wandbekleding van leer en de materialen op de vloer. De zwarte raambekleding in de zwarte kozijnen zorgt voor een chique element meteen stoere uitstraling. ”De kinderen hebben een eigen plekje gekregen die geheel past in de stijl van de rest van de woning. Door samen te kijken wat hun woonwensen zijn en deze te combineren met de stijl hotel chique.

 

_LDJ3558.jpg

Benieuwd naar de producten in deze binnenkijker? neem contact met ons op of kom langs in de winkel voor inspiratie!
 

Binnenkijken bij een hotel chic huis