Lees ons nieuwe inspiratiemagazine!

De trendguide van Jouw Binnenhuisadviseur vol tips en trends voor de wintermaanden

In de herfst- en wintermaanden is comfort in huis enorm belangrijk. Zachte materialen is het eerste waar je aan denkt, maar er zijn meer warmtemakers voor je interieur. Zo helpt een goede akoestiek in huis en kan met de juiste producten de verwarming...
Lees meer

Lees onze tips

Alles voor een gezond huis

Naar hartenlust leven in een comfortabel, gezond huis, dat willen we allemaal! Jouw interieur heeft hier absoluut invloed op. Onze interieuradviseurs adviseren je graag over de juiste keuzes voor jouw woonvragen en -situatie. Gordijnen, behang en tapijt zijn bijvoorbeeld goed voor de akoestiek in huis. En wist je dat tapijt ook stof vasthoud waardoor het niet in huis dwarrelt? Energie besparen doe je met de juiste raamdecoratie en vloerverwarming in combinatie met een PVC, Marmoleum of vinyl vloer. Genoeg slimme opties dus voor een betere akoestiek, isolatie en binnenklimaat in huis. Lees er meer over in het inspiratiemagazine of kom langs voor advies!

Verbeter de akoestiek in huis

Verbeter de akoestiek in huis

Heb je last van galm in huis of dringt geluid van de tv door in elke kamer? Dat is behoorlijk storend! Met de juiste interieurkeuzes verbeter je de akoestiek in huis en breng je rust terug in jouw woning. Onze adviseurs kunnen je alles vertellen over het effect van wand- en raambekleding en welke producten passen bij jouw woonprobleem én stijl.

Energie besparen

Energie besparen

Wil je energie besparen? De juiste raambekleding zoals gevoerde gordijnen en Duette® Shades houden de kou goed buiten. De stilstaande lichtlagen tussen het raam en de raamdecoratie zorgen voor de isolatie. Benieuwd naar meer informatie over deze en andere tips om energie te besparen? Lees er meer over!

Een gezond binnenklimaat

Een gezond binnenklimaat

Naast jouw nieuwe woonstijl denken wij ook mee over de praktische eisen van jouw vloer-, wand- en raamdecoratie. Bijvoorbeeld over hun bijdrage aan een gezond binnenklimaat. De lucht die we inademen is namelijk van grote invloed op onze gezondheid. Lees er meer over