Lees ons nieuwe Style magazine!

Persoonlijk advies zoals je het nergens anders ziet

Niets is zo persoonlijk als je huis. Het is de plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Wij vinden het belangrijk dat jouw interieur past bij wie je bent en dat het je een ultiem thuisgevoel geeft. Hoe dat gevoel ontstaat is voor iedereen anders. Daaro...
Lees meer

Samen creƫren we jouw droominterieur. Zo ziet een interieuradvies eruit:

Kom langs in de winkel of plan een afspraak via het afspraakformulier. Of bel ons direct op . Samen inventarieren jouw wensen en de manier waarop we jou het beste kunnen helpen. Wil je dat we bij jou thuis langskomen? Laat het ons weten!

We verwelkomen je graag in de winkel voor een adviesgesprek of één van onze stylisten komt bij je thuis met een koffer boordevol inspiratie! 

Afhankelijk van jouw adviesvraag inspireren we je met ideeën, tips en laten we je stalen zien. En als we bij je thuis zijn kunnen we meteen inmeten voor een offerte op maat.

Blij met de inspiratie en het advies? Dan maken we graag een offerte op maat of vervolgafspraak. Natuurlijk profiteer je van de mooie acties die lopen.

accordion

Persoonlijk interieuradvies op maat

Inspiratie en tips voor een fijn thuis

Klik om de afbeelding te vergroten

Woon je in de regio ? Dan is Jouw Binnenhuisadviseur jouw binnenhuisadviseur voor een persoonlijk interieuradvies.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Jouw Binnenhuisadviseur jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

Klik om de afbeelding te vergroten

De mooiste collectie gordijnen in de regio Beilen, Assen, Hoogeveen en Emmen vind je bij Vinke Beilen.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Vinke Beilen jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.