5x demooiste raamdecoratieen gordijnen

Raamdecoratie en gordijnen zijn niet alleen decoratief, maar zorgen ook voor de juiste lichtinval, isolatie en privacy. Daarnaast is het ook gewoon gezellig om ´s avonds de gordijnen of de raamdecoratie dicht te doen. Het geeft uw interieur een warme en knusse uitstraling. Hierboven ziet u houten jaloezieën van NL Label. Mooi he? Ze geven de ruimte een rijke uitstraling en zijn gemakkelijk in het gebruik. Er is zoveel keuze in gordijnen en raamdecoratie, dat er voor iedere situatie een oplossing is. Wij helpen u heel graag verder in de winkel. Dit zijn vijf modellen die we u niet willen onthouden!

Gordijnen

Op het gebied van gordijnen heeft u de keuze uit transparant, semi-transparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Gordijnen staan of vallen met hoe ze hangen, zo hebben we gordijnen op rails, aan roeden of lussen en is er veel keuze in plooien. Ook qua kleuren en dessins hebben wij een groot aanbod. Gordijnen Arlette van Eijffinger passen helemaal in de botanische trend, die we nu veel zien. Het dessin is een echte blikvanger. Laat de kleuren uit de stof terug komen in de accessoires en u creëert een rustig en gebalanceerd interieur. Gordijnen Chloe zijn neutraler en verkrijgbaar in meerdere kleuren. De stoffen zijn lichtdoorlatend en gemaakt van linnen, katoen en zijde. Bijzonder is dat er een zilverglans draad in de stof is mee geweven.

Luxaflex®

Luxaflex® Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en energiebesparend zijn. Verduisterende Duette® Shades hebben geen koordgaatjes waar licht door heen kan komen. Dit product is erg geschikt voor ongewone raamvormen zoals schuine (dak)ramen en serres. Door een slim systeem (Top-Down/Bottom-Up) kunt u deze raamdecoratie positioneren waar u zelf wilt: aan de bovenkant, onderkant of in het midden. Zo kijkt niet iedereen bij u naar binnen en kunt u toch genieten van het zonlicht dat naar binnen schijnt. Het blauw van de Luxaflex® combineert mooi met het hout en het geeft de ruimte warmte, sfeer en karakter. In de slaapkamer kiezen we sneller voor neutrale kleuren en daarom passen de Luxaflex® Duette® Shades in een grijze tint hier goed.

Shutters

JASNO shutters zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook de oplossing als andere raamdecoratie of gordijnen niet mooi of mogelijk zijn. Ze worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en zijn een duurzaam product. Met JASNO shutters kunt u het licht filteren en ze bieden veel privacy. Hieronder ziet u JASNO shutters Sandblast op een vouwrailsysteem, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om het product open en dicht te doen en te bevestigen. Het mooie is dat het product past in vele woonstijlen; van basic en puur, tot landelijk en klassiek. JASNO shutters zijn gemaakt van hout en dat zorgt meteen voor warmte en sfeer. Een mooi product!

Bent u toe aan iets anders voor uw ramen?

Onze gediplomeerde stylisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken. Ze zijn dé specialist op het gebied van vloeren, wand- en raambekleding. We helpen bij het maken van de juiste keuzes, bieden 100% maatwerk zodat u echt krijgt wat u wilt en een zorgeloze service. U vindt bij ons alle bekende A-merken en een prachtig en scherp geprijsd huismerk, genaamd NL Label. Loop eens binnen in de winkel en laat u inspireren!