Nieuw: debehangcollectie Geonaturevan Eijffinger

De nieuwe collectie behang van Eijffinger is nog maar net verkrijgbaar en kunnen we nu al aan u presenteren. Geonature is een knipoog naar de periode van Art Deco met grafische dessins, botanische prints en zachte kleuren. Laat u inspireren door deze nieuwe collectie!

De sfeer van Geonature

De nieuwe collectie Geonature van Eijffinger roept de sfeer op van een atelier vol met kleine en grote schatten. Denk aan vellen mooi geschept papier, bronzen bureauaccessoires, fossielen, botanische tekeningen en antiek. Natuurlijke materialen hebben de overhand in combinatie met botanisch groen. De behangen zijn een knipoog naar de periode waarin Art Deco floreerde. Deze stijl wordt gekenmerkt door een eclectische mix van culturen, exotische materialen (hout, ivoor, goud) en grafische vormen. Art Deco is ontstaan tussen 1920 en 1939 en heeft nog steeds invloed op architectuur, grafische vormgeving, interieurontwerp, beeldende kunst en mode.

Een natuurlijke metamorfose

Met de collectie Geonature haalt u de sfeer van Art Deco in huis. Grafische en geometrische dessins staan tegenover botanische prints, natuurlijke vormen en zachte kleuren. De symmetrie uit de natuur is gevangen in stoere en geometrische dessins. De reliëfs zijn subtiel als bladnerven van varens en ander botanisch groen. Het kleurenpalet van de behangdessins is ook geïnspireerd op buiten met kleuren als wolkenwit, zandgeel, zeegroen, mistig blauw en zwart met een toefje goud. Met deze behangen geeft u een natuurlijke metamorfose aan een huis. Geonature past goed in de woonstijl Lifestyle & Landelijk en Stijlvol & Klassiek, maar kan ook toegepast worden in een modern interieur met design.

Kent u onze behangservice al?

Onze gediplomeerde stoffeerders hebben een muur binnen mum van tijd strak behangen en zorgen ervoor dat het dessin of patroon netjes doorloopt. Daarnaast meten zij uw wand op, zodat u niet te veel behang bestelt waar u mee blijft zitten. Zo krijgt uw interieur in een mum van tijd een metamorfose en heeft uw interieur weer een frisse uitstraling. Meer informatie? Maak een afspraak met een van onze stylistes voor gratis interieuradvies of kom bij ons langs in de winkel.

Credits beeld: alle beelden op deze pagina komen uit de nieuwe behangcollectie Geonature van Eijffinger.