Buiten naarbinnen halen

Bezig gaan met natuurlijke kleuren en materialen in de styling van uw huis!

Er gaat natuurlijk niets boven een wandeling in de frisse buitenlucht, maar ook binnen kunt u van de natuur genieten. Kunt u ook geen genoeg krijgen van de mooie kleuren uit de natuur? Dan zit u dit voorjaar goed want natuur is helemaal hot. Waar de kleuren vorig jaar zacht- en lieflijkheid uitstraalden, zien we een opkomst van stoere, warme, natuurlijke kleuren en materialen. We laten u zien welke kleuren en materialen en ook in welke woonstijlen je ze terugvindt.

Buiten naar binnen halen: Hout is in!

Robuust materiaal zien we steeds meer terug in het interieur. U vindt het gebruik van houten materialen in huis terug in de stijl Basic & Puur. Waar de stijl zich qua kleuren wat meer kenmerkt in het zachte is juist het gebruik van hout heel kenmerkend. Denk hierbij aan een houten krukje in de hoek, of verschillende soorten houten stoelen aan de eettafel.

Buiten naar binnen halen: Groen is booming

Het is gedaan met de zachte pasteltinten, een diepe warme kleur groen is het helemaal. Deze kleurtint vinden we terug in de Industriële en Vintage stijl. Ook in deze stijl vindt u het gebruik van robuuste materialen terug, waarmee echt het ultieme rauwe natuur effect wordt gecreëerd.

Buiten naar binnen halen: Ruig is het nieuwe soft

De stijl die zich helemaal kan vinden in een wat ruigere aanpak, is Lifestyle & Landelijk. Hier ziet u dat er wordt gecombineerd met een grovere afwerking, wat heel goed past bij deze trend. Het mooie is dat deze stijl tegelijkertijd ruimte laat voor zachte kleuren. Dus bent u op zoek naar een combinatie van rust en natuurlijk? Dan zit u hier helemaal goed.


Natuurlijk kunt u ook combineren met de verschillende trends en stijlen. Ga bijvoorbeeld voor een groene muur in combinatie met houten accessoires. Voor nog meer wooninspiratie, volg ons op Pinterest en Instagram!