Creëer eenvakantiegevoel metshutters

Shutters zijn de raamdecoratie bij uitstek die zorgen voor veel privacy. Dat ze daarnaast ook een vakantiegevoel geven is mooi meegenomen. Op vele zomerse bestemmingen zijn louvredeurtjes niet uit het straatbeeld weg te denken. Shutters hebben erg veel van deze luiken weg en dragen daarom bij aan het fijne vakantiegevoel. Altijd op vakantie in eigen huis, wie wil dat nu niet? In dit blog vertellen we je alles over de mogelijkheden van shutters.

Wat zijn shutters?

Shutters zijn binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen die je kunt kantelen, wegklappen en zelfs openen. Hiermee zijn shutters een bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding en echt een pronkstuk voor je interieur. Onze shutters kun je helemaal naar jouw smaak en stijl samenstellen. Zo kun je kiezen uit een houten, kunststof of aluminium basis voor je shutters. Ook wat kleur betreft bieden we ruime keuze én de manier waarop je de shutter opent en plaatst kun je ook zelf kiezen.

Shutters zijn geschikt voor elk raam en elke raamvorm: voor een badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam, draai-kiep-raam of ‘gewoon’ recht toe recht aan? De shutters van Jasno uit ons assortiment passen altijd. Van klein driehoek raam op zolder tot erker of brede schuifpui in de woonkamer. We leveren namelijk altijd maatwerk!

Typen shutters

Ga je voor neutraal of juist een kleurtje? Kies dan voor Primewood shutters waarbij je de keuze hebt uit verschillende beits- en lakkleuren uit onze JASNO-collectie. Voor een exclusieve uitstraling van jouw shutters kies je voor de FSC®-gecertificeerde Primewood shutters van white teak. Of ga voor een persoonlijke kleur en maak je keuze uit het complete palet RAL-kleuren en NCS-kleuren.

Ga je voor een natuurlijke look? De Ecowood shutters bestaan uit samengeperste houtvezels die afkomstig zijn uit milieuvriendelijke bossen. De Ecowood serie is duurzaam en voordelig. De Ecowood plus serie is verkrijgbaar in meer kleuren en is dankzij het lichtere ABS materiaal letterlijk breder inzetbaar.

De Aqualine shutters doen hun naam eer aan: ze zijn waterproof! Deze shutters zijn goed te plaatsen in vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om de vakantiesfeer in huis te halen met shutters? Kom dan langs in de winkel om de mogelijkheden te bekijken en je te laten adviseren: maak een afspraak.