Ga voor de kleurgeel en fris jeinterieur op!

Met de zomer die langzaam onze kant op komt willen we allemaal graag wat meer warme en vrolijke kleuren in huis halen! Een van de trendkleuren die we heel veel terugzien is de kleur geel! Geel waaide over vanuit de mode-industrie, maar kun je ook prima in je interieur terug laten komen. In dit blog vertellen we je graag hoe je geel in je interieur toepast.

Hoe gebruik ik de kleur geel?

De kleur geel symboliseert meerdere dingen. Zo staat geel voor harmonie, energie, levenslust en warmte. Over het algemeen zijn deze positieve elementen perfect om in je interieur terug te laten komen. Maar hoe gebruik je de kleur geel nu? Denk bijvoorbeeld aan gele raamdecoratie of kijk eens naar geel behang met een mooi motief! Je kunt de kleur geel ook goed toepassen in accessoires als vazen en kussens. En met welke kleuren kun je geel goed combineren? Lees daar alles over in ons blog over colorblocking! Deze trend schrijft jou perfect voor hoe je kleur en ook meerdere kleuren in je interieur kunt toepassen.

Waar laat ik de kleur geel in terugkomen?

Geel toepassen kan eigenlijk in elke kamer heel goed. Een gele muur kan bijvoorbeeld heel goed in de woonkamer, in de gang of in de keuken! Het geeft de ruimte niet alleen een frisse, maar ook een vrolijke sfeer. Liever iets anders dan een nieuwe kleur op de muur? Denk dan eens na over nieuwe, gele horizontale jaloezieën in bijvoorbeeld de studeer- of werkkamer! Of kies voor geel in de slaapkamer van bijvoorbeeld je kinderen. En in je eigen slaapkamer? Daar laat je geel terugkomen in mooie accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een mooie sprei of een mooi schilderij waarin de kleur geel terugkomt.

Jouw binnenhuisadviseur helpt graag in het toepassen van de kleur geel in huis. We willen je adviseren, verrassen en laten zien hoe deze trendkleur in jouw interieur past. Ben je benieuwd wat dit concreet voor jou inhoudt? Maak dan een afspraak bij ons in de winkel of kom langs! En wil je goed voorbereid naar onze winkel komen? Maak dan een moodboard aan met onze inspiratie app en neem deze mee naar de winkel!