Kent u onzehandige moodboard appal?

Gaat u binnenkort verhuizen of bent u bezig met de restyling van uw huidige woning? Een moodboard maken kan helpen bij het bepalen van uw favoriete woonstijl. Wij hebben een handige applicatie gemaakt waarmee u snel een eigen moodboard kunt maken. Bent u bezig met de (her)inrichting van uw interieur, dan is dit de eerste stap!

Mooie woonbeelden bekijken en verzamelen is een slimme manier om op nieuwe ideeën te komen, maar ook om dingen te visualiseren. Uw woonkamer of slaapkamer een make-over geven? Maak een moodboard aan en bewaar uw favoriete afbeeldingen.

Als u bezig bent met het aanpassen van uw interieur dan zit uw hoofd vast vol met ideeën. Denk aan een andere kleur op de muur, een nieuw behang, inspiratie voor een nieuwe vloer, andere raambekleding of misschien wel nieuwe meubels. Hoe handig zou het zijn als u al deze ideeën op één plek kunt verzamelen en gelijk visueel voor ogen heeft?

In de database van onze moodboard applicatie vindt u honderden interieurbeelden, zo zit er altijd iets van uw gading bij. Filter op collectie, merk, vertrek, stijl en/of kleur en verzamel zo de mooiste woonbeelden.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een moodboard:

Hoe werkt het?

Stap 1
Via de knop ‘Nieuw moodboard’ kunt u eenvoudig een nieuw moodboard maken. U kunt kiezen voor een tijdelijk moodboard, zonder in te loggen, of direct een account aanmaken. Met deze laatste optie kunt u moodboards opslaan en delen.

Stap 2
Zodra u een nieuw moodboard heeft aangemaakt kunt u via het lookbook afbeeldingen in het moodboard plaatsen, door op bewaar te klikken. Als u een account aanmaakt is het ook mogelijk om eigen afbeeldingen te uploaden.

Stap 3
Sla het moodboard op en deel met vrienden!

Gratis interieuradvies

Een moodboard gemaakt? Deel ‘m en vraag de mening van uw Facebookvrienden of maak een afspraak voor gratis interieuradvies. Aan de hand van uw moodboard krijgt de stylist snel een duidelijk beeld van uw woonsmaak of kan concluderen dat uw smaak juist een mix van meerdere stijlen is.