Kerstboom eruitBinnenhuisadviseur erin

Met het voorjaar in het vooruitzicht is het tijd om na te gaan denken over het voorjaarsinterieur! De kerstboom gaat eruit en er is ruimte voor nieuwe dingen. Hoe pak je dat aan? Als je slim bent dan schakel je de hulp in van Jouw Binnenhuisadviseur.

Specialist voor vloer, wand & raam

Vloer, wand en raam zijn onze gouden driehoek! Heel logisch als je niet goed weet waar te beginnen, daarom helpen wij graag. In onze woonwinkel laten we je graag alle mogelijkheden zien, kleuren ervaren, dessins voelen, en bespreken we duurzaamheid en mogelijkheden.

Geef vragen en zorgen uit handen

Zodra je bij ons in de winkel komt, nemen wij je vragen en zorgen uit handen. Wat je ook wilt weten, van advies over aankleding, tot een volledige restyle van je interieur; wij hebben altijd een oplossing. Je krijgt persoonlijk advies en daarnaast goede service. We verrassen je graag met oplossingen die nog niet eerder aan bod zijn gekomen en helpen je bij het maken van de beste keuze. Je kunt er van op aan dat je altijd kiest voor kwaliteit!

Jij ontspant, wij doen het werk

Naast onze adviseurs in de winkel, beschikken wij over monteurs die het kluswerk uit handen nemen. Zo kan je letterlijk ontspannen op de bank gaan zitten, terwijl onze mannen het werk doen. De raamdecoratie hangt voordat je het weet, en je vloer wordt perfect egaal gelegd.

Het is ook mogelijk dat we thuis langskomen voor advies. We nemen alle benodigde stalen en stoffen graag mee om te laten ervaren wat voor combinaties mooi staan bij jou thuis. Ook het inmeten van nieuwe producten valt hier natuurlijk onder.

Maak nu een afspraak

Wat al deze services gemeen hebben, is dat jij ultiem kunt ontspannen terwijl ze worden uitgevoerd. Dus ben jij toe aan een nieuw interieur voor het voorjaar? Pak het goed aan en schakel onze hulp in. Maak nu een afspraak of kom langs in de woonwinkel.