Kies vooronze collectieNL Label

U vindt bij ons de bekende merken zoals Eijffinger, Artelux, Desso en Forbo, maar kent u NL Label al? Dat is ons eigen label waar we heel erg trots op zijn. Doordat we in nauw contact staan met alle A-merken en leveranciers, hebben we de mogelijkheid om uit hun collectie vloeren, vloerkleden, raamdecoratie en wandbekleding de mooiste producten te kiezen. Die producten brengen we onder ons eigen NL Label met een wel heel aantrekkelijk prijskaartje!

De producten van NL Label worden gekenmerkt door hun rijke structuur, dessins, eigenschappen en kwaliteit en zijn geselecteerd door onze stylistes. U kunt kiezen uit mooie basics tot meer uitgesproken dessins en kleuren. Het mooie aan NL Label is de diversiteit van producten, zo vindt u in de winkel onder meer gordijnen, laminaat, voerkleden en behang van dit merk. Ideaal, als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een compleet nieuw interieur voor één of meerdere ruimtes of gaat verhuizen. De ruime collectie NL Label maakt het mogelijk om uw interieur op elkaar af te stemmen.

Gratis interieuradvies bij de binnenhuisadviseurs

Als u kiest voor NL Label kiest u voor kwaliteit met alle daarbij behorende garanties en services. We bieden u gratis één uur interieuradvies bij u thuis of in de winkel. Wij kunnen ook helpen met inmeten, leggen of monteren en afvoer van oude materialen en het schoon opleveren van uw interieur. In de winkel kunt u alle stalen bekijken. Omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek te brengen aan de winkel of een afspraak te maken.

De voordelen van NL Label op een rij:

  • Groot aanbod producten
  • Zeer scherp geprijsd
  • Optimaal advies
  • Lange levensduur

Nieuwsgierig naar NL Label?

Onze gediplomeerde stylisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken. Ze zijn de specialist op het gebied van vloeren en wand- en raambekleding. We helpen bij het maken van de juiste keuzes, bieden 100% maatwerk zodat u echt krijgt wat u wilt en een zorgeloze service. We hopen u te mogen verwelkomen in onze winkel!