Moodboard:frissepastels

Slogan logo Dat is een goed idee!

Heerlijk, het is lente! Het inspireerde de stylisten van Kobe tot een moodboard in pretty pastels. Ze nemen je graag mee in de lentesferen en bijpassende look:

Lente kent vele schoonheden; langere dagen, levendig groen jong gras dat uit de grond ontspruit, planten krijgen nieuwe, verse bladeren en niet te vergeten de mooie bloesems. Het koude winter weer ebt eindelijk weg, en de mooie zonnige dagen liggen weer in het vooruitzicht. Al deze prachtige eigenschappen zijn de inspiratie voor deze look.


Voorjaarsschoonmaak met lichte kleuren

De lente staat ook wel bekend om de zogeheten voorjaarsschoonmaak. De perfecte tijd om ons interieur op te frissen, en wellicht een andere stijl te geven. De look die we hebben gecreëerd bevat trendy, frisse pastelkleuren zoals koraalroze, geeltinten vermengd met crème en beige, met een algehele lichte en luchtige decoratie. Sorrento is de perfecte stof voor deze look. Zijn linnenmix en bladdessin dragen bij aan het lentegevoel. De bank is voorzien van de nieuwe vlekbestendige FibreGuard meubelstof Barium FR in crémekleur.

Kleurenpalet

De stylisten van Kobe hebben een verfijnde balans neergezet door de combinatie van zachte pasteltinten, koraalroze en matgeel geaccentueerd met oranje en mintgroen. Lichte pasteltinten van blauw en roze zijn de perfecte toevoeging om diepte te geven aan dit kleurenpalet. Het rustgevende effect wordt gecreëerd door de crème tinten op de meubelbekleding en de muren.

Vlekbestendige meubelstoffen

Ben je er klaar mee om alsmaar donkere kleuren te gebruiken op je zitmeubilair uit angst voor vlekken? Ga dan voor vlekbestendige stoffering die gemakkelijk schoon te maken is. Dit geeft de mogelijkheid om lichtere kleuren toe te passen zonder angst voor vlekken, zelfs op meubels die veel gebruikt worden. Bekijk hier het vlekbestendige FibreGuard-assortiment van Kobe.

Stoffen bij deze lentelook

Kobe heeft een breed scala aan effen en patroon stoffen, met een lichte en luchtige uitstraling. In kleuren die goed werken voor dit jaargetij. Natuurlijke melanges zoals Levanto, Easy Linen, Larino, Scala, Sorrento, Camellia, Vivid, Sanremo, Ravello, Ragga en Callisto zijn geweldig voor deze look. Voor een chiquere touch ga je voor Compose, Voyage, Antigo, Breeze of Potenza.

Ben je geïnspireerd geraakt door de frisse lentelook van Kobe? Bezoek onze winkel voor meer inspiratie of plan een afspraak in voor een frisse vernieuwing van je interieur.