Moodboard van demaand: last summerdays

Slogan logo Dat is een goed idee!

In september kunnen we genieten van de laatste zonnige dagen van deze zomer. De herfst neemt het weer over en de bladeren vallen van de bomen. Het is de inspiratie voor de stylisten van Kobe deze maand. Afgelopen half jaar heeft hen met een nieuw perspectief naar het leven laten kijken. Genieten en het beste uit deze bizarre tijd halen is wat zij doen, en daar hoort het genieten van de laatste zomerse dagen in een fijne omgeving bij. Laat je inspireren door het moodboard van september.

Traditionele patronen zoals paisley en ikat worden in deze look in een modern jasje gestoken. Een nomadische mix van patroonstoffen, kleuren, texturen en accessoires creëren een zonnige, bohemian look in een warme, aangename en ontspannen sfeer.

Kleurpalet voor september

Warme oranje tinten, taupe en goud worden gecombineerd in een levendige setting van een natuurlijk kleurenpalet. Verschillende texturen, patronen en materialen zorgen voor een gelaagde diepte in deze look.

Stylingtip: laat de natuur binnen

Heb je geen, of niet genoeg buitenruimte? Haal buiten dan naar binnen! Om deze look na te bootsen kun je gebruik maken van seizoensgebonden planten. Door extra toevoeging van natuurlijke accessoires ontstaat er een sfeervolle plek om te ontspannen.

Mix patronen, kleuren en materialen

Patronen en kleuren brengen texturen tot leven en spelen een belangrijke rol bij de uitstraling van deze look. Het combineren van patronen zorgt volgens de stylisten voor een eigen unieke stijl en identiteit. Traditionele patronen kunnen in een moderne setting een verbluffend effect geven. Voeg hierbij accessoires toe die de kleuren en het gevoel van de look versterken.

Ga op ontdekking naar jouw eigen combinatie aan uni’s, texturen en dessins om een eigen stijl neer te zetten. De productzoeker van Kobe kan daarbij helpen door hierin te filteren op de gewenste materialen en kleuren. Je kunt de collectie online bekijken, of kom langs in onze winkel. We laten je graag alle mogelijkheden voor stoffen, gordijncombinaties en confectiewijzes zien. Voor een uitgebreid persoonlijk advies kun je ook een afspraak maken.