Bekijk hetLuxaflex inspiratiemagazine

Nu de zon volop schijnt is het heerlijk om de eerste zonnestralen binnen te laten. Hoe fijn extra licht ook is, je wilt zelf bepalen hoeveel en wanneer je de zon binnenlaat. Bijvoorbeeld als het op je beeldscherm weerkaatst; liever niet. De zonwering van Luxaflex® is daarom juist nú een goed idee. Bij ons vind je een uitgebreide collectie raamdecoratie, functioneel én passend bij jouw woonstijl. Bekijk de collectie in ons nieuwe Luxaflex® inspiratiemagazine!

De hele maand april staat bij ons in het teken van Luxaflex® raamdecoratie; raambekleding van hoge kwaliteit op maat gemaakt voor elk raam en elke woonstijl. Van de populaire Duette en Plissé Shades tot handzame Horren. Met zo veel mogelijkheden ben je gebaat bij een goed advies en voorbeelden. Die combinatie vind je in onze woonwinkel. Niet voor niets behoren wij als Jouw Binnenhuisadviseur tot de selecte groep topdealers van Luxaflex® in Nederland. Bij ons vind je noviteiten én mooie aanbiedingen.


Bekijk ze alvast in ons Luxaflex® inspiratiemagazine. Haal het inspiratiemagazine nu gratis bij Jouw Binnenhuisadviseur of bekijk 'm direct online.

Interieuradvies, dat is een goed idee

Loop je over van ideeën, maar weet je je geen raad? Onze opgeleide stylisten maken samen met jou een persoonlijk interieurplan. Met onze liefde voor wonen kunnen we je optimaal adviseren over de juiste raamdecoratie, een geschikte vloer of passend behang. Laat je inspireren door ons magazine en kom langs voor deskundig advies! Maak voor een persoonlijk interieuradvies een afspraak via onze website of bel ons. Zo weet je zeker dat we alle tijd voor jou alleen hebben.

Meer wooninspiratie opdoen? Bekijk hoe de Luxaflex® raamdecoratie staat in jouw interieur in onze roomplanner. Voor meer inspiratie kun je ook een moodboard maken en ons volgen op Pinterest.