Koop duurzaam Marmoleumen geef eenboom cadeau!

Slogan logo Dat is een goed idee!

Iedereen die in september een Marmoleum vloer aanschaft bij Jouw Binnenhuisadviseur, draagt bij aan een groene aarde en een gezond klimaat. Om dat te vieren planten wij voor iedere gekochte Marmoleum vloer twee bomen in Nederland of in het buitenland. Een blijvend cadeau, net als de duurzame Marmoleum vloeren! Wat maakt deze linoleum vloeren eigenlijk zo duurzaam? Lees meer over de actie en de productie van Marmoleum in deze blog.

Marmoleum wordt CO2-neutraal, zonder compensatie, geproduceerd en beïnvloedt daarmee de wereldwijde klimaatverandering niet. Waar andere bedrijven hun CO2 uitstoot compenseren met bijvoorbeeld een bomenplant project om toch CO2-neutraal te zijn, is dat voor de productie van Marmoleum niet nodig. Dit komt omdat de basis van Marmoleum al goed, gezond en duurzaam is. Marmoleum is namelijk gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen.De planten en bomen die de grondstoffen leveren, zoals de vlasplant en de naaldbomen, nemen middels fotosynthese CO2 op uit de lucht. Deze CO2-opname is groter dan de CO2-uitstoot door productie en transport. Daarom is het volledige productieproces van Marmoleum CO2-neutraal. Koop je in september een Marmoleum vloer, dan draag je met je aankoop dus dubbel bij aan een beter milieu!

Mooi voor binnen, goed voor buiten

Marmoleum is hét duurzame alternatief voor gietvloeren, betonachtige vloeren en laminaat. Als natuurproduct past Marmoleum dan ook perfect in een duurzame, eigentijdse lifestyle. Dus naast elektrisch rijden, slimme thuisoplossingen, het scheiden van afval en eten van biologisch eten kun je ook door de aankoop van je vloer bijdragen aan een beter milieu. En het fijne is: het hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn. Net als dat duurzaam óók hip kan zijn. Mooi voor binnen, goed voor buiten, daar gaat het om.

Trees for All bomenactie

De bomen voor de Marmoleum actie in september* worden geplant door de organisatie Trees for all. Via deze organisatie kun je eenvoudig een boom cadeau geven. Voor een verjaardag, huwelijk of geboorte bijvoorbeeld. Een blijvend en duurzaam cadeau! We doneren namens jou twee bomen, waarvoor je tevens een certificaat ontvangt. Kijk voor meer informatie over Trees for All op de website van de organisatie.

geef een boom cadeau

Met Marmoleum zetten we weer een stap zetten in onze missie naar een betere en duurzamere wereld. Verbeter de wereld, begin bij je vloer. Een goed idee!
Benieuwd naar de collectie? Bezoek dan onze winkel! Een afspraak met een binnenhuisadviseur maken kan ook.

*Deze actie geldt voor aankoop van een Marmoleum vloer in september 2020.