Moodboard van demaand augustus: Neomint

Een nieuwe maand, tijd voor een nieuw moodboard. Deze maand staat de kleur mintgroen centraal. Maar dan wel in een nieuw jasje: Neo mint. Een verfrissende kleur die het goed doet in je interieur en zorgt voor verrassende combinaties.


Deze zachte en verfrissende kleur groen staat op het punt om één van de meest populaire kleuren te worden voor zowel mode als interieur. De kleur geeft je verrassend veel combinatie mogelijkheden. Deze groene kleur varieert van heldere mintgroene kleuren naar zachte pasteltinten.

Kleurenpalet van dit moodboard

Voor de look in het moodboard hebben we de mintkleur gecombineerd met warme tinten van oranje en donkerblauw. Op deze manier krijg je sprekende kleurencombinaties die rustgevend werken.

Met deze stylingtips haal je de Neo mint look in huis

  • Mintgroen is een zachte, frisse en zuivere kleur die makkelijk te combineren is met andere kleuren. Ga voor combinaties met warme diepe tinten voor een verrassend kleurenpalet. Je kunt ook kiezen voor meer neutrale kleuren om een rustgevend effect te krijgen. De keuze is aan jou!
  • Deze kleur is perfect voor een zomerse look. Geef een kalme en relaxte zomersfeer aan je interieur door mintgroen toe te voegen aan de ruimte. De kleur is uitermate geschikt voor je slaapkamer om hier een rustgevende omgeving te creëren.
  • Kies je voor een monochrome look met mintgroen als hoofdkleur, combineer dan verschillende texturen met elkaar om zo een goede balans te krijgen.
  • Mintgroen gaat mooi samen met natuurlijke elementen zoals hout, kurk, rotan en kamerplanten. De kleur is ook perfect te combineren met staal, marmer en terrazzo. Je haalt het maximale uit deze trendkleur door verschillende materialen te mixen

gratis productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.