Moodboard van demaand juni: Welcometo the jungle!

Raaaaaaawr! Welkom in de jungle. Deze maand hebben onze stylisten zich laten inspireren door het populaire Jungle-thema. Botanische en tropische patronen, dierenprints en een kleurrijke mix van materialen zijn de ingrediënten van deze stijl.

Kleurenpalet van dit moodboard

Het kleurenpalet van dit jungle-thema lekker kleurrijk. Het kleurenpalet van deze look is een mix van uni’s en patroonstoffen in tinten van oranje, geel, aquablauw en weelderig groen.

Met deze stylingtips haal je de jungle look in huis

  • Het jungle thema is een echte trend in de interieurwereld. Het laat je toe om je verbeelding de vrije loop te laten gaan. Er zijn veel accessoires verkrijgbaar in de vorm van wilde dieren, zoals panters en tijgers, en ook exotische vogels als de papegaai en flamingo.
  • Wil je niet dat het jungle-thema je hele interieur bepaalt? Creëer een eigen plekje waar je met dit thema kan spelen. Wat dacht je van de logeer- of slaapkamer? Of kies ervoor om de hal met deze look te stylen.
  • Kamerplanten met grote bladeren zijn essentieel in deze look. Het plantengroen voegt leven en kleur toe aan je kamer. Mooie tropische planten zijn bijvoorbeeld: de Musa (banananplant), Monstera Deliciosa (gatenplant) en de Strelitzia (paradijsvogelplant).
  • Durf patronen te gebruiken en mix dierenprints met tropisch geïnspireerde patronen om pakkende combinaties te maken.
  • Ga voor felle kleuren in deze look. Vind je dat iets te heftig? Pas deze felle tinten dan toe in je accessoires, die kun je gemakkelijk aanpassen.
  • De stof velours past goed bij deze stijl en zie je veel, bijvoorbeeld als meubelstof of als gordijnen. In onze collectie vind je allerlei kleuren velours gordijnstof. Zo is er altijd een stof die bij jouw smaak past.

Wil je meer weten over gordijnen voor jouw huis? In onze collectie vind je voor elke smaak een geschikt gordijn. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

gratis interieuradvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.