Moodboard van demaand mei: Velvetlounge

Elke maand creëren onze stylisten een trendy look vol inspiratie voor je interieur. Een warme stof staat deze maand centraal in het moodboard: velours! De nieuwste veloursstof van Kobe heeft de naam ‘Finesse’ en staat met haar abstracte bloemenpatroon centraal in dit moodboard. In combinatie met heldere en warme kleuren geeft de stof een frisse, moderne lounge-stijl.

Kleurenpalet van dit moodboard

Helder koraal en aquablauwe kleuren op de loungestoelen wordt gecombineerd met okergeel in de gordijnen en de warme petrol van de muur. De heldere kleuren zorgen voor een fris gevoel én een modern sfeertje.

Met deze stylingtips haal je de chique look in huis

  • Veloursstoffen zijn veelzijdig en passen in vrijwel elke interieurstijl.
  • Gebruik veloursstoffen in combinatie met moderne meubels. Meubels met ronde vormen zijn op dit moment zeer populair in deze look.
  • Door de veloursstof te confectioneren met ringen zorg je voor een eigentijdse look.
  • Wil je voor een chique look gaan, gebruik dan metallic accessoires en een warm kleurenpalet zoals taupe, grijs- en aardetinten.
  • Houd je eerder van een klassieke look? Drapeer het gordijn dan bijvoorbeeld in plooien en laat de stof de grond raken.
  • Accessoires spelen een grote rol wanneer je een look creëert. Zorg ervoor dat de gebruikte accessoires zoals lampen, muurdecoratie, karpetten en decoratieve details passen in de look, die je kiest.

Wil je meer weten over gordijnen voor jouw huis? In onze collectie vind je voor elke smaak een geschikt gordijn. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

gratis interieuradvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.