Moodboard van demaand november: texturenvoor comfort

Een nieuwe maand, tijd voor een nieuw moodboard. Deze maand staat in het teken van texturen die zorgen voor comfort. Warm en aangenaam voor de komende wintermaanden.

Deze maand richten we ons op de stoffering van meubelen met extra aandacht voor het comfort. De designers van Kobe hebben zich laten inspireren door de meubelstof collecties van het merk en gebruik gemaakt van textuurstoffen zoals fluweel, wol, chenille en linnen om deze look te creëren.

Het kleurenpalet

In deze setting wordt de rijke kleurtint koningsblauw gecombineerd met warm grijs, wit, zwart, caramel en bordeaux tinten. Deze kleuren zorgen in het moodboard voor warmte, maar geven tegelijkertijd luxe aan de look.

Stylingtip voor het creëren van comfort met texturen

Stoffering speelt een grote rol bij het creëren van een bepaalde stijl of sfeer in een interieur. De stijl van de meubels, de stoffen en de kleuren zorgen samen voor een echt statement in je setting. Zorg er dus voor dat het meubilair past in je interieur en rekening houdt met sfeer, stijl en ruimte. Vergeet niet: comfort is king!

Mix & Match
Het combineren van texturen, patronen en kleuren in je interieur is een echte trend. Speel met verschillende ideeën door het maken van een moodboard en controleer of de kleuren van je moodboard matchen met de rest van het interieur.

Functionaliteit is de sleutel
De stofkeuze voor meubels hangt af van waar en hoe de gestoffeerde elementen gebruikt gaan worden. Is het een woonkamer waar de kinderen spelen en huisdieren rondlopen? Of gaat het een bijzonder meubelstuk in de ontvangsthal? Meubelstoffen zijn beoordeeld met verschillende criteria die je zullen helpen de juiste keuzes te maken.

Het moodborad van de maand wordt ontwikkeld in samenwerking met Kobe.


gratis interieuradvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.