Moodboard van demaand september: luxehotelsfeer

Een nieuwe maand, tijd voor een nieuw moodboard. Deze maand staat de luxe hotellook centraal. In een hotel wil je je thuis en welkom voelen, dat lukt met deze look perfect.
Deze maand halen we onze inspiratie uit de nieuwste collectie van brandwerende stoffen die onze leverancier KOBE vooral gebruik bij projecten. Ze zorgen voor een aangename sfeer en een warm verwelkomend gevoel dat zeer belangrijk in restaurants, hotels of andere publieke ruimtes. Deze collectie stoffen is gemaakt met die gedachte in het achterhoofd, maar past ook prima in je eigen interieur.


Kleurenpalet van dit moodboard

Zachte metallic tinten van goud, koper en zilver worden gecombineerd met antraciet, donkerblauw en matzwart. Deze kleurencombinatie geeft je meteen een warm en behaaglijk gevoel.

Met deze stylingtips haal je de luxe hotellook in huis

  • Designers passen de psychologische effecten die kleuren teweegbrengen toe bij ontwerpen voor hotels, restaurants en zorginstellingen. Kleuren die een warm en behaaglijk gevoel oproepen en waar je jezelf thuis in voelt worden vaak gebruikt in hotels en restaurants.
  • Donkere kleuren zorgen voor een warm en behaaglijk gevoel. Met een donkere slaapkamermuur voel je die warmte gelijk en voelt de ruimte als een warme jas.
  • Hoewel de donkerblauwe kleur uit deze look van zichzelf een koele tint is kun je 'm extra warmte geven door te spelen met structuren en materialen. Kies voor velours en glimmende stoffen zodat de kleur meer warmte krijgt.
  • Verfijnde metallic tinten gecombineerd met warme aardetinten zijn zeer geschikt voor het creëren van een chique look. Gebruik lichtere kleuren voor je vitrages om zo een goede balans te krijgen.

gratis productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.