Moodboard vande maanddecember

Vorige maand introduceerden wij in samenwerking met Kobe het 'Moodboard van de maand'. Voor december staat er weer een nieuw moodboard online, deze maand geïnspireerd op de ugly sweater trend. U kent ze vast wel: de foute kersttruien uitgevoerd in typische kerstkleuren met Rudolf het rendier pontificaal in het midden afgebeeld.

Bohemian kerstlook

Bij deze look worden patronen en kleuren gekozen zonder dat er echt aandacht besteed wordt aan de combinatie van kleuren en stijlen. Met als resultaat een vrolijke bohemian kerstlook. De kleurkeuzes zijn allemaal geïnspireerd op de warme en vrolijke kleuren die terug te vinden zijn in de deze truien. Door het gebruik van veel verschillende kleuren ontstaat er een unieke bohemian kerstlook.

Het kleurenpalet

In basis bestaat het kleurenpalet uit typische kerstkleuren zoals rood en groen. Hier hebben we blauw en goud aan toegevoegd. De warme kleuren worden versterkt door de diversiteit in de patronen en texturen van de stoffen. Hopelijk tovert deze eigenzinnige look een glimlach op uw gezicht tijdens de drukke feestdagen.

Styling tips

  • Haal de kerstversiering van zolder en decoreer uw huis en kerstboom om alvast in kerstsfeer te komen.
  • Ga voor een kleurrijk of feestelijk thema want met Kerstmis is er veel mogelijk qua styling. Let er wel op dat u niet te veel verschillende stijlen en kleuren door elkaar gaat mixen want dan wordt het wel een erg dolle boel.
  • Verras vrienden en familie met wat gekke kussens op de bank of fauteuil.
  • Bent u van plan om voor Kerst uw gordijnen te wisselen? Denk dan goed na of u deze gordijnen ook na Kerst nog wilt houden. Een extra set gordijnen is zeker geen gek idee. Na de feestdagen kunt u ze weer opbergen, om ze het jaar daarop weer tevoorschijn te toveren.
  • Mocht u toevallig een eigenzinnig en speciaal zitmeubel tegenkomen, twijfel dan niet en ga er gewoon voor!

Gratis interieuradvies

Wilt u thuis aan de slag met de kleuren uit dit palet? Wij kijken graag met u mee en helpen met het maken van de juiste kleur- of stofkeuze. Wij adviseren u graag in de winkel of maak een afspraak voor gratis interieuradvies.

Dit is helaas alweer het laatste moodboard van dit jaar. Volgend jaar volgen er weer meer nieuwe looks en trends.