Moodboard vande maandjuli

Het is alweer tijd voor het moodboard van juli! In samenwerking met Kobe wordt er elke maand een nieuw moodboard ontwikkeld met kleuren, trends en tips voor je interieur. Deze maand is de look gebaseerd op de zomercollectie in-betweens van Kobe.

Laat het licht binnen

De zomerdagen zorgen ervoor dat we lang van het daglicht kunnen genieten, en kleur en licht versterken elkaar! Daarom zorgen de in-betweens van Kobe voor een diffuse lichtinval. Op deze manier kan je binnen perfect van het daglicht genieten, terwijl je je privacy behoudt. De collectie heeft als doel om je overdag een zonnig en aangenaam gevoel te geven en ’s avonds een warm en rustgevend gevoel.

Kleurenpalet

Voor het moodboard van juli is de basiskleur wit. De ideale achtergrondkleur waarbij accentkleuren het best tot hun recht komen. De witte kleur in combinatie met zo veel mogelijk daglicht zorgen voor een licht geheel. Dat is ook wat de kernwoorden van dit moodboard zijn: open, uitnodigend en fris.

De stof Crocus 3 (die je op bovenstaande afbeelding vindt) zorgt voor doorlating van zo veel mogelijk daglicht, maar behoudt daarbij wel je privacy. De kleuren op de basisstof variëren van koel tot warm en versterken de uitstraling van de ruimte.

Tips

Er is veel om rekening mee te houden bij het kiezen van in-betweens, hieronder drie dingen waar je zeker rekening mee moet houden:

  1. Een eerste keuze die gemaakt moet worden, is die voor een effen stof, of een variant met patronen. Dit hangt niet alleen af van je persoonlijke voorkeur, maar ook van je interieur. Is de ruimte niet al te groot en staan er al meubels in met print? Dan zorgt een effen stof voor de juiste balans in de kamer. Andersom werkt dit natuurlijk net zo!
  2. Is je kamer niet zo hoog, of juist wel en benadruk je dit graag? Ga dan voor een verticaal patroon en hang de in-between van plafond tot vloer, zo benadruk je het hoogtegevoel extra.
  3. Maak je de raamdecoratie compleet met een dicht gordijn dat goed in je interieur past? Ga dan voor een tint die dichtbij de tint van de muur zit, dit doet de kamer groter lijken!

Wij zijn expert op het gebied van raamdecoratie, dus heb je nog vragen? Kom dan bij ons langs voor persoonlijk, vrijblijvend advies.