Moodboard vande maandjuni

Voor het moodboard van deze maand werd Kobe geïnspireerd door de “Bohemian Dream”: Eindeloze zandstranden met een heerlijke zeebries, die voor rust en een relaxte sfeer zorgen

De Boheemse stijl zorgt voor een sfeer die uniek is qua stijl en je kan er makkelijk een persoonlijke touch aan geven. Het roept een gevoel van vrijheid op en geeft de artistieke romantiek van de Boheemse stijl weer.

Een mix van natuurlijke kleuren en patronen

Deze look straalt een natuurlijke rust uit. Een stijlvol gevoel bereik je door een mix van natuurlijk gekleurde stoffen en patroonstoffen te combineren met wollen, katoenen en linnen stoffen. Organische en sierpatronen gecombineerd met de etnische stijl van de meubels en Boheemse accessoires creëren deze look. Een beetje extravagant, maar toch smaakvol tegelijkertijd. Veel daglicht, een fris kleurenpalet en het rustgevende gevoel zorgen voor een ideale zomerlook.

Kleurenpallet

Het kleurenpalet dat gekozen is voor deze look is geïnspireerd op variaties in wit en zandkleuren. De houten meubels zorgen voor een natuurlijk accent. Ook worden er accessoires uit de natuur gebruikt, denk hierbij aan klei, metaal en planten. Dit kleurenpalet zorgt voor een relaxte Boheemse sfeer, die niet alleen stijlvol is maar ook tijdloos.

Styling tips

  • Pas dit thema toe op een kamer met veel daglicht om zo een natuurlijke uitstraling te creëren.
  • Deze look is perfect voor de avontuurlijke reiziger die spullen verzamelt van markten tijdens zijn reizen. Het is een persoonlijke stijl, waar ieder gekozen item een eigen uniek verhaal vertelt.
  • Gebruik natuurlijke producten in zowel de stoffen als in de meubels. Denk hierbij aan hout of bamboe en stoffen met een natuurlijke look & feel. Dit past perfect in deze look. Mix de materialen door combinaties te maken van katoenen, linnen en wol in patronen en kleuren in jouw persoonlijke stijl. Ruwe texturen zijn perfect voor deze look.
  • Wanneer je patronen in je stoffen gebruikt, neem dan kamerhoge stoffen. Stoffen zoals de Filou en Emelia van Kobe hebben patronen die goed passen in dit thema. Voor de uni stoffen zijn er veel verschillende opties. Bijvoorbeeld de Levanto en Larino als linnen en linnenachtige stof en de Bacarole als katoenen stof. Textuurstoffen zoals de Vicenza en de Barletta zijn ook ideaal voor dit thema.
  • Varieer met meubelstoffering en accessoires! Je kan sierkussens en plaids in verschillende texturen en patronen toevoegen.

Maak je eigen moodboard met onze inspiratie app en vind jouw stijl! Als je het moodboard meeneemt naar ons in de winkel dan kunnen wij je verder helpen met persoonlijk interieuradvies om samen tot het perfecte eindresultaat te komen.

Volg ons ook op Pinterest voor inspiratie!