Combineer verschillende soortenraamdecoratie voor eensfeervol geheel

Door verschillende soorten raamdecoratie met elkaar te combineren maak je optimaal gebruik van de isolerende werking van de producten, maar het is ook nog eens heel sfeervol. Combineer zonwering met mooie gordijnen om kleur of juist rust in een ruimte te brengen. We vertellen je graag hoe!

Combineren met rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een ideale vorm van zonwering die je goed kunt combineren. Omdat een enkel rolgordijn soms wat kaal en saai kan ogen kun je het goed combineren met gordijnen zodat het geheel warm en sfeervol wordt. Je kunt kiezen voor rolgordijnen met een print en een uni-gordijnstof of juist andersom. Vind je een print wat ’te veel’? Door te kiezen voor verschillende stof- en materiaalstructuren kun je ook prima uni-kleuren met elkaar combineren. Door de verschillende structuren houd je het geheel spannend. Print-op-print kan natuurlijk ook, laat je hiervoor goed adviseren zodat de prints elkaar aanvullen in plaats van afbreuk doen aan de ruimte.

Combineren met Duette® Shades en Plissé Shades

Duette® Shades zijn de ideale raambekleding als je gaat voor optimale isolering van je woning. Toch kunnen Duette® Shades, evenals Plissé Shades, wel wat minder ‘aangekleed’ ogen én zorgen beide soorten raamdecoratie niet voor volledige verduistering. Je kunt er daarom goed voor kiezen om deze twee soorten zonwering te combineren met mooie overgordijnen. Hierbij kun je gaan voor een mooie printstof of een transparante in-between. Wil je een kamer verduisteren? Dan is de combinatie van Duette® of Plissé Shades met een gevoerd overgordijn een goede, sfeervolle keuze.

Vouwgordijnen en overgordijnen combineren

Hoewel vouwgordijnen van zichzelf al prachtig zijn en een ruimte mooi kunnen aankleding kun je er ook voor kiezen dit soort raamdecoratie te combineren met overgordijnen. De combinatie vouwgordijnen en overgordijnen is perfect om het kleurenpalet van je interieur te uiten. Ga voor tinten die dicht bij elkaar liggen en kies voor verschillende stoffen, maar wel in kleuren die dicht bij elkaar liggen om voor een stijlvol effect te zorgen.

Verschillende gordijnstoffen combineren

Uiteraard kun je gordijnen óók met elkaar combineren, het is een trend die we nu veel zien: de combinatie van stoffen geeft een ruimte meer sfeer én zorgt voor meer isolatie. Combineer bijvoorbeeld twee verschillende overgordijnen in eenzelfde kleurtint, maar van een ander materiaal met elkaar om zo een rijk geheel te krijgen. Of ga juist voor dezelfde stof, in een andere kleurtint voor een spannender geheel. Met verschillende gordijnstoffen kun je eindeloos variëren. In onze winkel kun je alle gordijnstoffen en – stalen bekijken en naast elkaar leggen om jouw perfecte combinatie te maken.ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.