Het nieuweRestyle magazineis er!

Slogan logo Dat is een goed idee!

Het Restyle magazine 2020 ligt in de winkel! Een feelgood woonmagazine vol inspiratie en tips om van jouw huis een fijn thuis te maken. Met aandacht voor rust in huis, natuurlijke materialen en de nieuwste collecties. Maak van je huis een opgeruimde oase van rust en ontdek de mooiste woonaccessoires. Download het magazine of haal ‘m op in onze winkel!

Woontrends

In het magazine vind je vijf woontrends voor 2020 en 2021: Earth, Groene Oase, Eenvoud, Wabi Sabi en Rond en Roze. Misschien heb je ze in de afgelopen weken al voorbij zien komen op onze blog! Restyle bevat naast stylingtips ook passende woonaccessoires, inspirerende binnenkijkers en lifestyle artikelen. Alles om je compleet onder te dompelen in de trends van dit jaar!

Een fijn thuis

Thuiskomen na een drukke dag doe je het liefst in een huis dat rust geeft. Een huis dat je omarmt en waar je jezelf kunt zijn. En juist in een tijd waarin alles even anders is, merk je hoe belangrijk dit is. Een fijn huis is niet alleen afhankelijk van de mensen die erin wonen, ook je interieur draagt bij aan het woonplezier. Een rustig interieur betekent niet direct dat je moet ontspullen of alles wit verven. Het is maar net waar jij blij van wordt. Eigenlijk is het devies: wat je ook doet, doe het goed. En dat begint bij een goede basis. Vloer- wand- en raamdecoratie is enorm belangrijk voor de sfeer en warmte in huis.

Bezoek Jouw Binnenhuisadviseur

Het daglicht dat je binnenlaat of het effect van een natuurlijke print: het is allemaal van invloed op de sfeer in huis. Als specialist in vloer-, wand- en raamdecoratie weten wij als geen ander wat onze producten voor je huis kunnen doen. We vertellen er je graag over in het magazine, maar ook in onze winkel! Onze opgeleide, enthousiaste stylisten helpen je graag bij het opfrissen van je huis of een complete verbouwing. Maak gerust een afspraak, zodat we alle tijd voor je hebben. De hulp inschakelen van een binnenhuisadviseur is daarom altijd een goed idee.

gratis interieuradvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.