Silhouette® Shades:romantisch énsmart

Zacht gefilterd licht en een romantische, natuurlijke lichtinval. Met Silhouette® Shades kun je binnenvallend zonlicht mooi filteren. De zonwering is geeft je interieur een zachte, maar toch strakke uitstraling én is daarnaast ook nog eens heel smart. Meer weten? We vertellen je graag hoe het zit!

Altijd privacy en zacht licht

De stoffen lamellen van de Luxaflex® Silhouette® Shades ‘zweven’ tussen twee transparante stoffen. Hierdoor heeft de raamdecoratie vanaf een afstand een strakke uitstraling, maar van dichterbij een warm, romantisch effect. Door de lamellen te tuimelen kun je de lichtinval goed regelen. Tegelijkertijd zorgen de transparante stoffen voor optimale privacy: in open stand kan er wel naar buiten worden gekeken, maar niet naar binnen.

De collectie Luxaflex®
Silhouette® Shades bevat meer dan 30 kleuren, van opvallend geel tot serene natuurtinten, en biedt verschillende structuurstoffen, zoals een linnenstructuur.

Slimme zonwering

De gehele collectie Silhouette® Shades is verkrijgbaar met het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation. Met dit systeem kun je de raambekleding eenvoudig op de gewenste positie in te stellen op ieder moment van de dag met een smartphone of tablet. Vanaf de bank, of zelfs vanaf je vakantieadres, wat preventief werkt tegen inbraak tijdens afwezigheid. De bediening is kindvriendelijk, omdat de raambekleding geen gevaarlijke bedieningskoorden heeft. Lees in dit blog meer over PowerView® Motorisation.

Naast de slimme bedieningsmogelijkheid van de zonwering zijn de producten van Luxaflex ® zo ontworpen om naast design ook bijkomende voordelen te bieden. De Silhouette® Shades Sunscreen-varianten hebben bijvoorbeeld een zonwerende functie, waardoor in de zomer warmte buiten wordt gehouden. Door de screen-achtige voile aan de achterzijde wordt er 25 procent meer warmte tegengehouden in geopende stand. Bovendien zorgen geopende lamellen voor een UV-bescherming tot 88% en gesloten lamellen zelfs tot 99%. Prettig als je een mooie houten vloer hebt of meubilair dat vatbaar is voor verkleuring door zonlicht.

Wil je meer weten over de verschillende soorten zonwering en ontdekken of Silhouette® Shades de geschikte oplossing zijn voor jouw interieur? We adviseren je graag in onze winkel!

ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.