Stature is denieuwe collectie vanEijffinger

Maak een statement in je eigen interieur met Stature. Stature is een collectie waar modern en klassiek met elkaar versmelten. Dessins van verweerd goud lijken op de achtergrond te dansen. Dit zacht glanzende is ook een van de trends van 2018. In verschillende materialen zien we dit terug, zo ook in het behang!

Voor elke woonstijl een dessin

Ruw of glad? Glanzend of mat? Het is beiden mogelijk binnen deze collectie. Voor elke woonstijl is er een dessin binnen deze collectie. Een stoer blokdessin met een 3D effect en een onregelmatige streep, klassiek of meer eigentijds. Ook vind je er wallpowers van pen getekende taferelen tot een betonlook met grafische print.

Ook zijn er binnen deze collectie gedecoreerde lijsten te vinden die je kunt gebruiken als lambrisering of als paneel.

Kleuren van Stature

Kleuren die we terugzien zijn rijke diepe tinten als bordeaux, bosgroen, brons en houtskool. Maar ook sprankelend goud en sereen oud-roze, celadon, crème en zand. Dit maakt het palet als geheel chic, geraffineerd met een stoer randje.

Trends van 2018

De trends van 2018 zijn goed terug te vinden in deze nieuwste collectie van Eijffinger. Denk aan de kleur van het jaar Heart Wood, geometrische prints en de trend met glanzende materialen. Ook de kleur van het jaar 2018 van Pantone vinden we terug, dit is namelijk Ultra Violet. Paars dus! Alle interieurtrends voor het komende jaar lees je in deze blog.

Jouw favoriete kleuren(combinaties) ontdekken? Maak een moodboard met onze inspiratie app. Zo zie jij precies wat goed bij jou en je interieur past. Hulp nodig met het uitzoeken van de producten die hier het best bij aansluiten? Daarbij helpen wij je graag. Kom naar de woonwinkel en we zorgen dat jij met een tevreden gevoel weer naar buiten loopt.