Het nieuweStyle magazineis er!

Happy new home! Dat is het thema van ons nieuwste Style magazine. Vol met inspiratie voor een nieuw begin. Of dit nu je eerste huis of die langverwachte verbouwing is, daar komt altijd veel bij kijken. Welk pad je ook bewandelt en welke nieuwe start je ook maakt, wij zijn er voor je. Laat je inspireren voor een happy new home.

Wil je duurzaam verbouwen, meer energie besparen of je huis binnenkort verkopen, dan zijn er diverse aspecten waar je rekening mee kunt houden. We lichten in het eerste Style kwartaalmagazine van dit jaar een aantal oplossingen toe en geven je inspirerende stylingtips. Ook de Flexa trendkleur van het jaar, Tranquil Dawn, komt veelvoudig aan bod. Daarnaast besteden we in onze nieuwe rubriek aandacht aan een nieuw duurzaam initiatief.

Haal het restyle magazine nu gratis bij Jouw Binnenhuisadviseur of bekijk 'm direct online.

Interieuradvies, dat is een goed idee

Loop je over van ideeën, maar weet je je geen raad? Onze opgeleide stylisten maken samen met jou een persoonlijk interieurplan. Met onze liefde voor wonen kunnen we je optimaal adviseren over de juiste raamdecoratie, een geschikte vloer of passend behang. Laat je inspireren door ons magazine en kom langs voor deskundig advies! Op onze website kun je alvast een afspraak maken voor een persoonlijk interieuradvies.

Meer wooninspiratie? Volg ons op Pinterest.