Een zomersinterieur metTranquil Dawn

Slogan logo Dat is een goed idee!

Ben je geïnspireerd geraakt door de kleur van het jaar, Tranquil Dawn, en wil je deze toepassen voor een zomers interieur? Ook Luxaflex® is fan en geeft tips voor een interieur vol kleurinspiratie. Ontdek hoe je jouw interieur kunt opfrissen met deze vrolijke kleur!

De trendkleur van het jaar is een veelzijdige, rustgevende kleur die een kalme positiviteit benadrukt. In combinatie met hemelsblauw, levendige koraaltinten en opvallende gele accenten creëer je een gevoel van energie en optimisme. Combineer effen kleuren met moderne patronen voor een kalme look die toch speels is.

Tranquil Dawn maakt het leven fleuriger

Deze vrolijke tonen zorgen voor een prettige sfeer in elke ruimte. Gebruik ze in verschillende schakeringen om de look speels en gebalanceerd te houden. Zo zorg je voor balans in je interieur:
- Selecteer de tint die je als basis wilt gebruiken
- Voeg een extra kleur toe voor een verrassende look, zoals okergeel, terra of lichtblauw
- Kies een opvallend kleuraccent om bepaalde elementen extra te benadrukken.

Zachte ochtendkleuren

Met deze zachte groentint creëer je rust om je heen. Met een tikje oranje of geel voor een energiek en speels effect, of roze tinten voor een mooie, warme sfeer laat je je interieur stralen. Combineer het groen met subtiele grafische vormen of texturen voor een design met extra diepte.

Het licht in je woning verandert de hele dag. Je raamdecoratie gaat daar subtiel in mee door het ene moment een grijzer en het andere moment een blauwer of groener effect te geven. De stralende tinten in dit kleurenpalet komen daardoor extra tot hun recht als er licht doorheen schijnt.

Wil je in jouw interieur aan de slag met de Kleur van het Jaar 2020? We helpen je graag met ons gratis interieuradvies! Kom eens langs in de winkel of maak alvast een afspraak. In de tussentijd meer inspiratie opdoen? Download dan de Tranquil Dawn brochure van Luxaflex®

gratis interieuradvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.