Een veiliggevoel metLuxaflex® PowerView®

De zomervakantie komt eraan of is misschien voor jou al wel begonnen. Het perfecte moment voor inbrekers om toe te slaan… Lees daarom dit blog voordat je in de auto stapt of naar het vliegveld gaat. Met de handige oplossing van Luxaflex® is er altijd iemand thuis!

Maak kennis met Luxaflex® PowerView®

Met het elektrische bedieningssysteem PowerView® Motorisation van Luxaflex®, is het mogelijk om raambekleding automatisch te bedienen via je smartphone of met een afstandsbediening. Je kunt de raambekleding open of dicht doen met de PowerView® App of met de stijlvolle Pebble afstandsbediening.

Alsof er iemand thuis is

Met Luxaflex® PowerView® kun je jouw zonwering zo instellen de zonwering automatisch open en dicht gaat. Dat kan door het maken van scènes gaat de raambekleding op jouw gekozen moment volledig automatisch omhoog of omlaag. Zo kun je aanwezigheid in huis simuleren en dat is handig om ongewenst bezoek buiten de deur te houden tijdens je vakantie. De zonwering gaat dagelijks open en dicht na eenmalig instellen.


Automatische bediening van je zonwering

Wil je dat jouw gordijnen automatisch om 7.30 uur opengaan en bij bedtijd weer dichtgaan zonder er zelf een hand naar uit te steken? Gebruik daarvoor de PowerView®-programmeerfunctie. PowerView® Motorisation kan worden bediend met één van de twee mogelijke afstandsbedieningen. De Powerview® Pebble geeft de mogelijkheid om raambekleding automatisch te bedienen en in te stellen met één druk op de knop. PowerView® raamdecoratie is ook te bedienen met een smartphone of tablet. Deze PowerView® app is zo geavanceerd dat raambekleding zich na eenmalig instellen automatisch aanpast aan het ritme van de gebruiker. Zelfs als je niet thuis bent of niet bent verbonden met internet. De PowerView™ Hub berekent de tijdstippen van zonsopkomst en zonsondergang, waardoor de raamdecoratie automatisch in beweging komt.

Ook als je wél thuis bent

Ga je niet op vakantie en blijf je lekker thuis? PowerView® Motorisation maakt wonen mooier en makkelijker, doordat het systeem jouw dagelijkse ritme volgt. Nadat je eenmalig je voorkeuren hebt aangegeven, past het systeem de stand van de raamdecoratie automatisch aan aan jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld wakker worden met het zonlicht op je gezicht of bij zonsondergang de koude lucht buiten houden. Zo wordt raambekleding een onderdeel van je leven. Luxaflex® PowerView® is verkrijgbaar met de volgende producten: Duette® Shades, Silhouette® Shades, Twist® Shades, Plissé Shades, Rolgordijnen, horizontale en verticale jaloezieën en vouwgordijnen.

Nieuw!

Raambekleding bedienen met je smartphone of tablet, dat is al luxe. Maar met de vernieuwde Luxaflex® PowerView ® Motorisation Hub kun je de raambediening nu ook bedienen met je stem doordat het systeem via jouw wifi-netwerk verbinding maakt met bijvoorbeeld Google Home. We vertellen je er graag meer over in onze winkel.

ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.