De natuurlijkeschoonheid vanvouwgordijnen

Slogan logo Dat is een goed idee!

Vouwgordijnen zijn tijdloos! Maar dit betekent niet dat ze niet innovatief zijn. De uitgebreide collecties van Luxaflex® bieden talloze nieuwe stijlen en vernieuwingen. Zo zijn er vouwgordijnen in mooie zijde- of linnenlooks tot stevig fluweel, en wat dacht je van bediening met een app of je stem? Vouwgordijnen geven je allerlei opties om een vleugje stijl aan je interieur toe te voegen.

Natuurlijke schoonheid

De vouwgordijnen van Luxaflex® zijn een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid van materialen als glanzend zijde, linnen, zacht fluweel en rijk chenille. Van vernieuwde klassieker met strakke lijnen tot het traditionele vouwgordijn – kies uit honderden patronen, strepen en effen kleuren.

Stel je vouwgordijnen zelf samen

Wil je een vouwgordijn voor één groot raam of juist voor een kleur raam. Met vouwgordijnen kun je qua afmetingen alle kanten op. We maken de vouwgordijnen voor je op maat, dus welke maat je raam ook heeft, we bieden je áltijd een passende oplossing. Een ander voordeel van het feit dat we de vouwgordijnen voor je op maat maken is dat je naast de keuze voor een stof ook keuze hebt uit een verschillende kleuren latjes, baleinen, soorten bediening (ook top-down/bottom-up!) en meer. Zo kun je het vouwgordijn helemaal naar wens samenstellen.

Elegante vouwgordijnen

De collectie Elegant Wonen vouwgordijnen onderscheidt zich door het gebruik van bijzondere materialen en een slimme bediening. De exclusieve stoffen geven een luxe sfeer en er is altijd een model dat bij jouw stijl past. Combineer deze gordijnen met PowerView® Motorisation, zodat ze automatisch opengaan wanneer de zon opkomt of je huis extra gezellig maken wanneer je thuiskomt. Wist je dat je deze ook kunt bedienen met stem? PowerView® Motorisation is aan te sluiten op verschillende Smart Home systemen zoals Google assistant, Apple Homekit, en Amazon Alexa. Zo heb je overal optimaal comfort.

Bepaal zelf de lichtinval

Het grote voordeel van vouwgordijnen: het licht wordt er prachtig door gefilterd. Je kunt kiezen voor een semi-transparante stof die licht doorlaat en een dim-out/light filtering stof die zorgt voor een subtiele lichtinval. Prachtig voor de woonkamer, waar je wilt genieten van daglicht én privacy. En ook een verduisterende stof is mogelijk, handig voor op de slaapkamer waar het donker moet zijn.

Vouwgordijnen nemen weinig ruimte in beslag

Naast zonwerend zijn vouwgordijnen ook nog eens erg decoratief. Niet voor niets noemen we vouwgordijnen naast zonwering met recht óók raamdecoratie. Door te kiezen voor een mooie kleur, bijzondere stof of misschien wel een verrassend dessin voegen vouwgordijnen écht iets toe aan je interieur, zonder daarbij veel ruimte in te nemen of overheersend te zijn. Vouwgordijnen nemen namelijk aanzienlijk minder ruimte in dan hangende gordijnen en geven je interieur net zoveel sfeer! De vouwgordijnen van Luxaflex hebben bovendien een praktische, kindveilige kettingbediening.

Luxaflex® adviesweken

De hele maand mei 2020 staat bij ons in het teken van Luxaflex® raamdecoratie; raambekleding van hoge kwaliteit op maat gemaakt voor elk raam en elke woonstijl. Bij Jouw Binnenhuisadviseur vind je noviteiten én mooie aanbiedingen. Bekijk deze alvast in ons Luxaflex® inspiratiemagazine. Haal het magazine nu gratis bij Jouw Binnenhuisadviseur of bekijk 'm direct online.