Woontrend 2020:Rond enRoze

Slogan logo Dat is een goed idee!

Juist in een tijd waarin alles even anders is, merk je hoe fijn het is om thuis te zijn. Thuis kun je het meest jezelf zijn, voel je je veilig en maak je bijzondere herinneringen met familie en vrienden. En juist nu merken we dat een fijn huis niet alleen afhankelijk is van de mensen die erin wonen, ook je interieur draagt bij aan het woonplezier. Richt jij je huis graag in volgens de nieuwste woontrends? We hebben vijf inspirerende trends voor je geselecteerd. Je vindt ze in ons nieuwe Restyle magazine, dat nu in de winkels ligt! In de afgelopen weken maakte je kennis met de eerste trends: Earth, Eenvoud, Groene Oase en Wabi Sabi. In deze laatste blog: Rond en Roze.

Roze verveelt nooit. Je kan er namelijk alle kanten mee op. De kleur staat perfect in een chique hotellook met overdadig warme kleuren en veel goud, maar brengt ook evenwicht naast kalme kleuren en natuurlijke materialen. Roze kan net die mooie accentkleur zijn die je interieur een beetje glam geeft. Roze en goud maken een goed paar. In zowel de bohemian stijl als de chiquere hotelsfeer geeft goud een goed contrast.

Rond en Roze kleuren en materialen

De kleur roze gaat heel goed samen met warme kleuren terra, bruin, rood, paars en oker. In een bohemian stijl brengt roze harmonieuze rust. We zien hierin veel natuurlijke en lichte materialen als rotan, rattan, jute, linnen en bamboe terug. Anderzijds smelt roze perfect samen met een warm, donker kleurenspel, ronde vormen en zachte materialen als fluweel en wol.

Rond en Roze accessoires en styling

Doorbreek de rechte lijnen in je interieur door ronde vormen toe te voegen. Het verbindt de meubels die eromheen staan. De vorm maakt het aanblik zacht, speels en warm. Denk aan een rond kleed, ronde kussens, schalen en ronde (bijzet)tafels. Ook aan de muur zien we de vorm veel terug in spiegels, behangcirkels en schilderingen.

Restyle inspiratiemagazine

Ben je toe aan wat rust in huis? Nestel je lekker op de bank met ons nieuwe Restyle magazine! Vol inspiratie en tips voor een fijn huis. Met aandacht voor de nieuwste woontrends, maar ook voor reizen, koken, woonaccessoires en stylingtips voor een opgeruimd huis. Een huis dat jou rust geeft, waarin je kan thuiskomen na een drukke dag. Nieuwsgierig? Bekijk het magazine online of haal hem op in de winkel!

Bezoek Jouw Binnenhuisadviseur

Een fijn huis is een huis waar je blij van wordt. En dat begint bij een goede basis. Vloer- wand- en raamdecoratie is enorm belangrijk voor de sfeer en warmte in huis. Als binnenhuisadviseur weten wij als geen ander wat onze producten voor je huis kunnen doen. We vertellen er je graag over in het Restyle magazine, maar ook in onze winkel! Onze opgeleide, enthousiaste stylisten helpen je graag bij het opfrissen van je huis of een complete verbouwing. Maak gerust een afspraak, zodat we alle tijd voor je hebben. De hulp inschakelen van een binnenhuisadviseur is daarom altijd een goed idee.

gratis interieuradvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.