Woontrendsopgefrist

We zijn alweer ruim over de helft van 2017 en het leek ons tijd om de woontrends van dit jaar voor je op te frissen en te updaten. Deze maand maak je bij ons kans op een wooncheque ter waarde van €2000,- voor een restyle van je interieur! Of je dat geld nou graag zou gebruiken voor een vloer, muur, of iets heel anders, wij geven je wat opfrissing over de mooiste trends.

Voor het raam

Vakmanschap en stijl versterken elkaar voor het raam. De technische mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie en binnenzonwering blijven groeien, maar in het design zien we steeds meer handwerk terug. Zo krijg je het beste van twee werelden; stijlvol design met technische snufjes. Denk aan Luxaflex® dat prachtige structuurstoffen biedt die zorgen voor privacy en een prachtige lichtinval. Hoe lekker is het om deze raamdecoratie te kunnen combineren met elektrische bediening of bediening met een smartphone? Dankzij de nieuwste smarthome-oplossing PowerView® is dit mogelijk! Kom niet meer van de bank af, of simuleer dat je thuis bent dankzij de bediening op afstand. Je leest daarnaast meer over raambediening in onze vorige blog over (kindvriendelijke)raambediening.

Op de muur

Er zijn een aantal kleuren voor op de muur die binnen de trends van 2017 passen, maar tegelijk ook tijdloos zijn. Denk aan de pasteltint warmroze, mooi in combinatie met een houten vloer en een vloerkleed. Of een lichte tint tussen groen en grijs, mooi in combinatie met de Denim Drift trend!

Ga je liever voor een (subtiele) print? Eijffinger heeft prachtige collecties dit seizoen met voor ieder wat wils. Van grafische prints tot natuurlijke materialen en van glanzende dessins tot Afrikaanse sferen.

Op de vloer

PVC is en blijft de absolute topper dit jaar. De veelzijdige vloer is verkrijgbaar in een veelvoud van kleuren en is super veelzijdig. PVC is sterk, krasvast, onderhoudsvriendelijk en geluid- en warmte-isolerend. Het mooie aan PVC is daarnaast dat het nauwelijks is te onderscheiden van een echte houten vloer en is erg geschikt voor vloerverwarming.

En, al een beetje lekker gemaakt? Doe mee door jouw favoriete woonstijl te kiezen en maak kans op een wooncheque ter waarde van €2000,- voor je eigen restyle!

Voor nog meer inspiratie kan je al je ideeën kwijt in een moodboard in onze inspiratie app.