de pvc vloeren van NL Label passen in elke ruimte bij jou thuis.

jouw binnenhuisadviseur als je voor zeker gaat.


Hout, beton of steen. Welke look je ook voor ogen hebt, met een NL Label pvc vloer kun je alle kanten op. Onze pvc vloeren zijn gemaakt van verschillende lagen kunststof waardoor de vloeren ontzettend sterk en slijtvast zijn. De toplaag van de pvc vloeren is voorzien van embossing structuur. Hierdoor ziet de vloer er niet alleen heel natuurlijk uit, maar voelt de vloer ook echt aan. En niet geheel onbelangrijk: onze NL Label PVC-vloeren voldoen aan de strengste Europese normen. Dit vinden wij belangrijk, voor bij jou thuis, maar ook voor het milieu! Kom naar jouw binnenhuisadviseur Jouw binnenhuisadviseur in de regio voor jouw regio om alle mogelijkheden te zien en je te laten adviseren over de geschikte vloer voor jouw woning.


de pvc vloeren van NL Label passen in elke ruimte bij jou thuis.

jouw binnenhuisadviseur als je voor zeker gaat.


Hout, beton of steen. Welke look je ook voor ogen hebt, met een NL Label pvc vloer kun je alle kanten op. Onze pvc vloeren zijn

...
gemaakt van verschillende lagen kunststof waardoor de vloeren ontzettend sterk en slijtvast zijn. De toplaag van de pvc vloeren is voorzien van embossing structuur. Hierdoor ziet de vloer er niet alleen heel natuurlijk uit, maar voelt de vloer ook echt aan. En niet geheel onbelangrijk: onze NL Label PVC-vloeren voldoen aan de strengste Europese normen. Dit vinden wij belangrijk, voor bij jou thuis, maar ook voor het milieu! Kom naar jouw binnenhuisadviseur Jouw binnenhuisadviseur in de regio voor jouw regio om alle mogelijkheden te zien en je te laten adviseren over de geschikte vloer voor jouw woning.

Lees meer

de voordelen van ons private label NL Label.

 • +

  de mooiste producten, geselecteerd op basis van dé woontrends van dit moment.

 • +

  de collecties zijn samengesteld door onze eigen stylisten.

 • +

  de producten in de NL Label collectie zijn niet alleen gekozen omdat ze mooi zijn, maar ook vanwege goede kwaliteit.

 • +

  wij garanderen een goede prijs-kwaliteit verhouding.

 • +

  elk NL Label product wordt speciaal voor jou op maat gemaakt.

 • +

  je krijgt op NL Label producten altijd een passende garantie.

bekijk onze folder vol voordeel md-lg

bekijk onze folder vol voordeel

jouw binnenhuisadviseur is de erkende interieurspecialist in vloeren voor de regio voor jouw regio.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw vloer!

zoek de dichtstbijzijnde winkel.

met 60 winkels is er altijd een in de buurt