Van vloeren tot raamdecoratie en vloerkleden, je vindt het in de collectie van NL Label.

Met een uitgebreid assortiment aan speciaal geselecteerde producten voor vloer en raam hebben wij alles in huis om van jouw huis een mooi huis te maken. Uit de collecties van A-merken stelden onze stylisten de NL Label collectie samen, bestaande uit vloeren, vloerkleden en raamdecoratie. Stuk voor stuk gekozen vanwege de verfijnde structuur, aansprekende dessins, duurzame eigenschappen en goede kwaliteit. Want naast mooi vinden wij kwaliteit heel belangrijk.

NL Label ideeën.

De mooiste NL Label producten, volgens de laatste woontrends.

De mooiste NL Label producten, volgens de laatste woontrends.

"Het is een feest om uit al die mooie A-merken een eigen collectie samen te stellen waarmee we jouw huis mooi kunnen maken."

Marloes – styliste Jouw binnenhuisadviseur.

NL Label PVC bij Jouw Binnenhuisadviseur.


Met een PVC-vloer uit de NL Label collectie haal je de uitstraling van een houten, betonnen of stenen vloer in huis, maar dan van supersterk slijtvast kunststof. Hierdoor is de vloer geschikt voor badkamer en toilet én een ideale oplossing voor vloerverwarming.

meer over NL Label PVC

NL Label vinyl bij Jouw Binnenhuisadviseur.


Met vinyl van NL Label haal je een strakke vloer in huis. Vinyl is slijtvast, gemakkelijk in onderhoud, geluiddempend én geschikt voor vloerverwarming.

meer over NL Label vinyl

NL Label laminaat bij Jouw Binnenhuisadviseur.


Onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en eenvoudig te leggen. Laminaat uit de NL Label collectie is verkrijgbaar in diverse, natuurlijke houtkleuren met en zonder structuur én op onze laminaatvloeren geven wij 20 tot 30 jaar garantie bij normaal woongebruik.

meer over NL Label laminaat

NL Label gordijnen bij Jouw Binnenhuisadviseur.


Van een luchtige in between tot een verduisterend gordijn. De collectie NL Label gordijnen bestaat uit diverse stoffen, structuren en dessins.

meer over NL Label gordijnen

NL Label binnenzonwering bij Jouw Binnenhuisadviseur.


Met de juiste zonwering regel je de lichtinval en breng je sfeer in je interieur. De NL Label collectie binnenzonwering bestaat uit Duette® Shades, Plissé Shades, Multishades, rolgordijnen, blinds, horizontale jaloezieën van hout en aluminium en verticale jaloezieën.

meer over NL Label binnenzonwering

NL Label tapijt bij Jouw Binnenhuisadviseur.


Zacht, geluiddempend én verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en structuren. Ga je voor kleurrijk en hoogpolig? Of een ingetogen bouclé? Wat jouw woonstijl ook is, er is altijd een passend NL Label tapijt. En, het is ook mogelijk om van het tapijt een vloerkleed op maat te laten maken.

meer over NL Label tapijt

NL Label lamelparket bij Jouw Binnenhuisadviseur.


Kies je voor een houten parketvloer uit de NL Label collectie dan kies je voor een vloer die veel sfeer in huis brengt en met de jaren steeds mooier wordt.

meer over NL Label lamelparket

NL Label vloerkleden bij Jouw Binnenhuisadviseur.


t zorgt een vloerkleed voor geluiddemping en warmte. In de NL Label collectie vind je de mooiste kant-en-klare exemplaren, maar het is ook mogelijk om een karpet op maat te laten maken. Vierkant, rond, wat jij wilt!

meer over NL Label vloerkleden

De NL Label roomplanner van Jouw Binnenhuisadviseur.

speel met stalen.

Wil je zien hoe je met onze NL Label producten een mooi interieur creëert? Met onze roomplanner krijg je een goed beeld van het mogelijke eindresultaat. Bekijk welke vloer uit onze collectie het beste bij de door jou uitgekozen muurkleur past en kies er bijpassende raamdecoratie bij. Worden het horizontale jaloezieën of kies je toch voor plissé gordijnen? Bewaar, print en deel jouw keuzes!

Begin met visualiseren! Met de NL Label roomplanner van Jouw Binnenhuisadviseur.

start de roomplanner

De mooiste collectie NL Label vloeren en raamdecoratie in jouw regio vind je bij Jouw Binnenhuisadviseur.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Jouw Binnenhuisadviseur jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze woonwinkel of maak een afspraak voor een goed advies.

De allermooisteNL Label productenvoor jougeselecteerd!

Slogan logoDat is een goed idee!

Ik ben op zoek naar NL Label producten voor de

woonkamer
  • woonkamer
  • slaapkamer
  • badkamer
  • keuken
  • hal
  • werkkamer
  • zolder
  • serre
  • trap
  • hele woning

We nemen op de eerstvolgende openingsdag contact met je op.