Jouw Binnenhuisadviseur is de Lifestyle verf specialist in jouw regio

Verf van Lifestyle Paintings bij Jouw Binnenhuisadviseur

Met 53 interieurspeciaalzaken in Nederland is Jouw Binnenhuisadviseur de grootste specialist voor Lifestyle verf voor jouw regio. Onze stylisten kunnen je adviseren over de juiste kleur voor jouw interieur. In de uitgebreide professionele collectie van Lifestyle vind je alles wat je nodig hebt voor een sfeervolle ruimte. Van een m...
Lees meer

Een rustgevende en gezellige sfeer.

"In onze uitgebreide professionele collectie vind je alles wat je nodig hebt voor een sfeervolle ruimte. Van een matte krijtverf tot hoogstaande afschrobbare muurverf dat tegen een stootje kan."

Met aandacht voor het milieu

Met aandacht voor het milieu

Duurzaam

Lifestyle verf is oplosmiddelarm en geproduceerd met veel aandacht voor het milieu.

Professionele kwaliteit

Professionele kwaliteit

Waar voor je geld

Lifestyle verf biedt hoge kwaliteit voor bouwmarkt prijzen. Kleuren waar je jaren van geniet.

Krijtverf

Krijtverf

Veelzijdige verf

De krijtverf van Lifestyle is een zeer matte, dekkende verf op waterbasis. De verf is uitstekend geschikt voor meubels, accessoires en muren. Met de verf kun je verschillende aanbrengtechnieken gebruiken, zoals doorschuren en verouderen. Door de matte en poederige uitstraling bereik je eenvoudig dit verouderde effect.

Muurverf

Muurverf

Altijd een passende oplossing

Van een gewoon goed dekkende muurverf tot aan een kwalitatief hoogstaande, matte afschrobbare muurverf voor wanden en plafond. De verf van Lifestyle kan tegen een stootje. Kies uit Mat, Puur Mat of Pearl Mat verf. Vraag in onze winkel naar de effecten.

Lak en grondverf

Lak en grondverf

Prettige lakken

De Lifestyle lakken zijn oplosmiddelarm en hebben de verwerkingseigenschappen van traditionele synthetische lakken. Dit maakt ze zeer prettig verwerkbaar. De lakken in drie glansgradaties zijn uitstekend geschikt voor diverse ondergronden en beschikbaar in vrijwel alle kleuren.

Jouw Binnenhuisadviseur is de erkende interieurspecialist in Lifestyle Paintings in jouw regio.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Jouw Binnenhuisadviseur jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

Jouw Binnenhuisadviseur is de erkende interieurspecialist in Lifestyle Paintings in jouw regio.